pramed.info pramed.info
Начало Условия Реклама Контакти
АГ АГ Алергология Алергология Имунизации Имунизации Гастроентерология Гастроентерология Дермовенерология Дермовенерология Диететика Диететика Ендокринология Ендокринология Инфектология Инфектология Кардиология Кардиология Неврология Неврология Нефрология Нефрология Ортопедия Ортопедия Офталмология Офталмология Паразитология Паразитология Педиатрия Педиатрия Психиатрия Психиатрия Пулмология Пулмология Спешна помощ Спешна помощ УНГ УНГ Урология Урология Фармакология Фармакология Хематология Хематология Хирургия Хирургияpramed.info

Условия за ползване

 

Общи условия за ползване на сайта pramed.info

Използването на Сайта е предмет на следните условия за ползване:
pramed.info може да променя тези условия по всяко време и тези промени ще влязат в сила веднага след публикуването на променените срокове и условия на pramed.info.
 Вие се съгласявате да преглеждате споразумението периодично, за да сте наясно с последните промени, а достъпът или използването на услугата означава, че приемате споразумението. 
 Може да бъдете задължени да сключвате допълнителни споразумения или разрешения, преди да имате достъп до някои функции или услуги.

Отказ от отговорност

Внимание! Информацията публикувана на сайта не замества лекарската диагноза или лечение. Винаги се обръщайте към лекар или медицински специалист за всички свои здравни проблеми. 
Съдържанието, продуктите и услугите, предлагани тук са тук, за да образоват потребителите по отношение на здравни грижи и медицински проблеми, които могат да засегнат ежедневието им. Нищо в съдържанието, продуктите или услугите не трябва да се разглежда или да се използва като заместител на медицински преглед, диагноза или лечение. Този сайт и неговите услуги не представляват пълноценен заместител на медицински, сестрински или други професионални здравни консултации, диагностика или лечение. Винаги трябва да говорите с вашия лекар или доставчик на медицински услуги за диагноза и лечение, включително и за вашите специфични медицински нужди.Препоръчваме на потребителите винаги да търсят съвет от лекар или друг квалифициран доставчик на здравни грижи по въпроси относно личното здраве или медицински състояния.
 Ако имате или подозирате, че имате сериозен медицински проблем или състояние, незабавно се свържете с квалифициран медицински специалист. Ако се намирате в България и изпитвате нужда от спешна медицинска помощ, моля обадете се на 112 или се обадете за спешна медицинска помощ на най-близкия телефон.
Сайтът pramed.info не носи отговорност за здравни вреди и щети настъпили вследствие на самодиагностика и самолечение въз основа на публикуваната на сайта информация.

Авторски права

Внимание! Не можете да копирате, възпроизвеждате, повторно публикувате, качвате, извеждате, предавате или подреждате някой от тези материали без предварително писмено съгласие от собственика на авторските права, с изключение на това, че можете да преглеждате, изтегляте, показвате и отпечатвате едно копие на тези материали на един и същ компютър само за лична, нетърговска употреба, стига да спазвате следните условия:
- да не променяте материали и да ги представяте като свои по никакъв начин; 
-включвате всички приложими известия и декларации за отказ от отговорност (включително известия за авторски права);
- да не използвате материалите по начин, в който липсва връзка с pramed.info .

 Вие разбирате и се съгласявате, че тези материали не трябва да преминават от вас към друг потребител!
Сайтът е съсобственост и правоприемник на сайта pramed.com (де факто и де юре), от което произтича презумпцията, че собственикът на настоящият сайт pramed.info държи авторските права на двата сайта от 2005г. до настоящият момент!
Внимание! Цялото съдържание на този уебсайт представлява обект на авторско право по смисъла на закона за авторското право и сродните му права!

Връзки към уебсайтове на трети страни

Сайтът съдържа връзки към други сайтове, управлявани от трети страни.Тези връзки са налице за ваше удобство и са предназначени само за осигуряване на достъп до тези сайтове на трети страни и за никакви други цели.
pramed.info не гарантира и не носи отговорност относно съдържанието, качеството, функционалността, точността, годността за определена външна връзка към който и да е сайт на трета страна или неговото съдържание.  pramed.info не дава никаква гаранция за продукти или услуги, предлагани на трети страни. Условията за използване и декларацията за поверителност на всеки сайт на трета страна могат да се различават съществено от условията за използване и правните съобщения, които важат за използването на сайта pramed.info. Моля, прегледайте условията за използване за всички сайтове на трети страни за повече информация относно Общите условия, приложими при използването на тези сайтове.

 

Д-р Румен Петков